Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2019 14:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Simpsonovi stáhli epizodu s Michaelem Jacksonem. Může za to dokument o jeho údajném sexuálním obtěžování dvou kluků

Simpsonovi stáhli epizodu s Michaelem Jacksonem. Může za to dokument o jeho údajném sexuálním obtěžování dvou kluků
Zdroj: TASR/AP Photo/Uwe Lein
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mediální svět se k zesnulému zpěvákovi obrací zády.

Je více než jasné, že nový dokument Leaving Neverland, který se věnuje údajným pedofilním vztahům legendárního Michaela Jacksona, vyvolává ve světě vlnu kontroverze. Z posledních informací můžeme zmínit například skutečnost, že Jacksonovy skladby přestalo hrávat rádio BBC.

Téměř 4 hodiny dlouhý dokument by se měl zaměřit na intimní detaily zpěvákových zvráceností s dvojicí mladých chlapců, kterým bylo v dané době 7 a 10 let. Více o samotném dokumentu se dočteš tady.

Simpsonovci stiahli epizódu s Michael Jacksonom. Môžu za to podozrenia z pedofílie
Simpsonovci stiahli epizódu s Michael Jacksonom. Môžu za to podozrenia z pedofílie Zdroj: TASR/AP Photo/Michael A. Mariant

Ke kontroverznímu dokument se nedávno rozhodli přihlédnout i tvůrci slavných Simpsonových. Ti z oběhu stáhli epizodu, kde hlas jedné z postav propůjčil právě Michael Jackson. Rozhodnutí padlo po společné dohodě výkonného producenta Jamese L. Brookse, hlavního tvůrce Matta Groeninga a showrunnera Al Jeana.

K tomuto ráznému kroku se tři vedoucí odhodlali po zhlédnutí dokumentu. Jde o epizodu s názvem Stark Raving Dad, která měla premiéru v roce 1991. V ní zpěvák propůjčil hlas postavě Leona Kompowskyho, který si myslel, že je Michaelem Jacksonem. Leaving Neverland od dnešního dne startuje na HBO GO.

Domů
Sdílet
Diskuse