Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. března 2019 22:25
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Night King chce v 8. sérii Game of Thrones zabít někoho konkrétního a Samuel L. Jackson vtipně rekapituluje příběh

Night King chce v 8. sérii Game of Thrones zabít někoho konkrétního a Samuel L. Jackson vtipně rekapituluje příběh
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Slovák Vladimír Furdík se v nedávném rozhovoru ve zkratce rozpovídal o své postavě.

Na první pořádný trailer pro osmou a zároveň finální sérii Game of Thrones jsme si museli počkat opravdu dlouho. Nedávno však konečně dorazil a spolu s ním přišla i akce, oblíbené postavy či příslib nevyhnutelné války proti Night Kingovi a jeho armádě nemrtvých. Jak se ale ukázalo, nejnovější ukázka dokázala překonat i rekord sledovanosti.

Podle portálu Deadline totiž trailer získal 81 milionů zhlédnutí během 24 hodin od zveřejnění, což je pro stanici HBO absolutním rekordem. Prvenství dosud držela ukázka ze 7. série Game of Thrones, která měla na svém kontě 61 milionů zhlédnutí. Abychom ale nezůstali pouze u čísel, přesuneme se na malý moment i ke slovům, a to konkrétně slovům Slováka Vladimíra Furdíka (náš obsáhlý rozhovor s ním najdeš zde).

Night King má v 8. sérii Game of Thrones jasný cieľ a Samuel L. Jackson vtipne rekapituluje celý príbeh seriálu
Night King má v 8. sérii Game of Thrones jasný cieľ a Samuel L. Jackson vtipne rekapituluje celý príbeh seriálu Zdroj: HBO

Jak už jistě víš, Furdík v seriálu ztvárňuje výše zmíněnou postavu Night Kinga, no a právě on se v rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly rozpovídal o nadcházející 8. sérii: „Lidé zjistí že Night King má cíl, který chce zlikvidovat. Uvidíte i podobný moment mezi ním a Jonem, jaký se odehrál v epizodě Hardhome, když Jon stál na lodi a hleděl na Night Kinga, který zvedl ruce. Tentokrát to bude ale mnohem silnější.“

Furdík dále prozradil, že každý z režisérů seriálu vidí jeho postavu jinak. Někteří chtějí, aby hrál Night Kinga s náznaky lidskosti, jiní si ho představují jako chladného záporáka toužícího po pomstě. „Někdo z něj vytvořil Night Kinga, takže nikdo neví, kým byl předtím,“ dodal Slovák. „On však Night Kingem být nechtěl. Myslím si, že se chce pomstít. Všichni v příběhu totiž mají dvě strany, dobrou a špatnou. Ale Night King má pouze tu špatnou.“

Na otázku, zda má nějaký oblíbený moment své postavy, Furdík pouze dodal: „Ten teprve přijde.“ Co tím konkrétně myslel, to se pravděpodobně dozvíme až v průběhu závěrečné série. První epizody se dočkáme už 14. dubna 2019, a pokud se chceš o finále seriálu dozvědět více, klikej sem.

Na závěr připojujeme ještě skvělé video, ve kterém Samuel L. Jackson vysvětluje příběh seriálu nováčkům. Samozřejmě, v necenzurované formě.

Domů
Sdílet
Diskuse