Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 17:46
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Slipknot vyhodili perkusistu Chrise Fehna

Slipknot vyhodili perkusistu Chrise Fehna
Zdroj: Commons.wikimedia.org / Leokreissig.de
HUDBA
Uložit Uložené

Důvodem jsou zřejmě spory o peníze.

Metalová kapela Slipknot vyhodila ze svých řad perkusistu Chrise Fehna. Na svých stránkách uveřejnila oficiální oznámení. Neuvádí konkrétní důvody, proč byl člen kapely nosící číslo 3 vyhozen. On sám je však prý s důvodem dobře obeznámen.

My můžeme jen předpokládat, že vyhazov souvisí s informací, kterou nedávno přinesl bulvární plátek The Blast. Podle něj měl Chris Fehn zažalovat členy kapely, kteří mu údajně zamlčeli část příjmů. Podle informací deníku The Blast měl perkusista zjistit, že ostatní členové kapely za jeho zády rozjeli vedlejší byznys spojený se značkou Slipknot, o kterém nevěděl. Cítil se zrazený a ochuzený, a tak se rozhodl své kolegy hnát k soudu

Oficiální prohlášení kapely:
Slipknot dávají vše do tvorby alba a přípravy nadcházejících koncertů. Chris ví, proč už není ve Slipknot. Mrzí nás, že ukazuje prstem a vymýšlí obvinění místo toho, aby se snažil dělat vše proto, aby mohl zůstat mezi námi. Byli bychom radši, kdyby si zvolil jinou cestu, než jakou si vybral, ale vývoj a změny jsou nedílnou součástí života.

Situace se začala eskalovat, až se na Twitteru frontmana kapely Coreyho Taylora objevilo: „Dnes si přečtete spoustu sraček. To je vše, co k tomu řeknu. PROSTĚ POČKEJTE, NEŽ PRAVDA VYJDE NAJEVO.“ 

Chris Fehn počínaje dneškem kapelu nadobro opouští a my jsme zvědavi, kdo zastoupí jeho místa. Slipknot totiž nejenže neúnavně pracují na nové desce, která má vyjít 9. srpna (august), ale navíc se chystají i na světové turné, s nímž se zastaví i 11. června (jún) v Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse