Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 13:15
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Svět se už nemůže dočkat třetí série Stranger Things. Trailer je nejsledovanějším videem celého Netflixu

Svět se už nemůže dočkat třetí série Stranger Things. Trailer je nejsledovanějším videem celého Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Debutová ukázka zaznamenala už víc než 22 milionů zhlédnutí.

Nedávná oficiální ukázka z očekávané třetí série hitu Stranger Things dorazila jako blesk z čistého nebe, ale o to víc jsme si ji užili. Nové záběry opět překypovaly skvělou osmdesátkovou atmosférou, výbornou chemií mezi našimi oblíbenými hrdiny a odhalily i několik odkazů, kterých ani tentokrát určitě nebude málo.

Jak však hlásí zahraniční média, trailer od svého zveřejnění zaznamenal více než 22 milionů zhlédnutí, což z něj činí vůbec nejsledovanější ukázku Netflix na YouTube. Zdá se tedy, že na nadcházející sérii už netrpělivě čeká mnoho fanoušků po celém světě. Doufáme tedy, že si pro nás tvůrci i tentokrát připravili další parádní zážitek.

Za režií jednotlivých epizod znovu stojí bratři Matt a Ross Dufferovi společně se Shawnem Levym. Všechny epizody třetí série budou na Netflixu zpřístupněny 4. července 2019. Pro více informací o příběhu či obsazení klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse