Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 18:46
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Keanu Reeves se po nouzovém přistání vžil do role zachránce. Cestující uklidňoval a pouštěl jim písničky

Keanu Reeves se po nouzovém přistání vžil do role zachránce. Cestující uklidňoval a pouštěl jim písničky
Zdroj: Summit Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Cestovat s Reevesem musí být zážitek a nějaké nouzové přistání to přeci nemůže pokazit.

Známá hvězda z Matrixu či z populární akční série John Wick pravidelně cestuje a manýry ho míjejí na kilometry daleko. Potkat Reevese v letadle se poštěstilo i cestujícím, kteří měli namířeno ze San Francisca do Burbanku. Jejich letadlo ale muselo bohužel nouzově přistát v Bakersfieldu.

Keanu Reeves se vžil do role zachránce z Nebezpečné rychlosti a během chvíle se stal svým způsobem vůdčí osobností, která spolucestujícím vysvětlila, jaké jsou jejich možnosti. Nakonec se všichni shodli na tom, že dvouhodinová jízda dodávkou do Burbanku s hvězdným Reevesem bude tou správnou možností a zavazadla vyřeší později.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Keanu Planet FAN Community (@keanu.planet),

Díky moderním technologiím se tato milá událost začala šířit internetem obrovskou rychlostí. V dodávce Keanu nadále komunikoval se spolucestujícími, četl jim informace o Bakersfieldu, a dokonce jim stihl pustit i country píseň s názvem It's Such a Pretty World Today.

Reeves ani v podobné, příliš nepotěšující situaci neodložil svou všeobecně známou povahu dobráka a s úsměvem se nechal vyfotit vedle unavených, ale mimořádně natěšených fanoušků.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @keanuital,

Domů
Sdílet
Diskuse