Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj má problém. Žaluje ji bývalá stylistka, které raperka nezaplatila dohodnutých 36 tisíc dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

Americkou raperku čeká po návratu z Evropy další nepříjemnost a tentokrát bude vysvětlovat, proč nebyla ochotna zaplatit dohodnuté peníze své kadeřnici.

Americká raperka aktuálně finišuje své evropské turné, které v žádném případě nedopadlo podle představ, protože ho doprovázelo mnoho různých problémů. Ty dokonce vyústily ve zrušené vystoupení, přičemž to celé začalo na Slovensku, kde podle všeho odmítla odstartovat show kvůli technickým problémům.

Nakonec se však i s přihlédnutím na další okolnosti a neuskutečněné zastávky dozvídáme, že ve skutečnosti jí vadila nízká návštěvnost a prostě není ochotna rapovat před 5 tisíci lidmi. Nicki Minaj se po skončení turné s albem Queen asi do Evropy brzy nevrátí, ale nyní se dozvídáme, že i po příjezdu zpět domů ji čekají nepříjemnosti, konkrétně právní boj s bývalou stylistkou.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

Podle portálu Blast si ještě v roce 2017 Nicki Minaj najala ženu jménem Cristina Acevedo, aby se starala o její image a vzhled během amerického turné. Dohoda zněla tak, že stylistka dostane za každý den 1 500 dolarů, přičemž série koncertů trvala 24 dní. Dohromady jí tedy měl tým raperky vyplatit 36 tisíc dolarů.

Samotná Cristina tvrdí, že pracovala velmi tvrdě a déle, než byl dohodnutý čas, někdy až 10 hodin denně. Když bylo po všem a řekla si o své peníze, dostala odpověď, která by nás za normálních okolností asi překvapila.

Nicki Minaj podle dostupných zdrojů ženě napsala, že jí nikdo dohodnutých 36 tisíc nezaplatí a touto cestou se jí zbohatnout určitě nepodaří. Dozvídáme se ještě, že kromě samotné Nicki žaluje stylistka i společnosti Pink Friday Productions a Pink Personality.

Domů
Sdílet
Diskuse