Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 13:03
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Keanu Reeves kvůli přípravě na Johna Wicka 3 podstoupil trénink s bývalým agentem CIA

Keanu Reeves kvůli přípravě na Johna Wicka 3 podstoupil trénink s bývalým agentem CIA
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po tomto videu budeš Reevese a jeho Johna Wicka milovat ještě více.

Famózní Keanu Reeves patří mezi výjimečně populární a zároveň mimořádně talentované herce. Tento status získal i díky své dobrosrdečné povaze, kterou nám předvedl také při nedávném nouzovém přistávání letadla, kdy se postaral o ostatní spolucestující.

O jeho hereckých kvalitách kromě Reevesovy bohaté filmografie svědčí i nové video z důkladné přípravy pro třetí část akční série John Wick, kde se herec znovu zhostil role špičkového nájemného zabijáka. Aby Reevesovy pohyby a střelba působily co nejlépe, podstoupil trénink se skutečným profesionálem.

O hercovu přípravu se na videu postaral majitel Vigilance Elite Shaw Ryan, který je bývalým příslušníkem Navy SEALs a CIA. Ryanovu další práci si můžeš nastudovat prostřednictvím jeho instagramového účtu. Dvojice videí je dalším důkazem toho, že akce v Johnu Wickovi 3 bude stát skutečně za to.

V tomto ohledu nejde jen o náš názor, ale také o prohlášení režiséra Chada Stahelskiho. „Scéna na koni je naše ,fuck you' všem ostatním. Budeme prostě dělat množství věcí a budeme je dělat lépe než jiní,“ popsal známý záběr z předešlých trailerů Stahelski.

Kromě starých známých herců v čele s Reevesem v příběhu uvidíme i Halle Berry, která bude ve filmu stát po boku zabijáka Wicka. Českou premiéru si budeš moci užít již 23. května 2019. Více informací o třetí epizodě Johna Wicka najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse