Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 14:49
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Disney potvrdilo, že bude pokračovat s filmovými sériemi Vetřelce, Planety opic a Kingsmana

Disney potvrdilo, že bude pokračovat s filmovými sériemi Vetřelce, Planety opic a Kingsmana
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zástupci studia se na CinemaConu v Las Vegas vyjádřili ohledně budoucnosti některých sérií 20th Century Fox.

Obchod mezi společnostmi Disney a Fox je už nějaký ten čas uzavřen a vedení myšáka nás od té doby v malých množstvích zásobuje drobnými novinkami, které by nám měly naznačit nejbližší budoucnost. Pochopitelně, filmové fanoušky nejvíce zajímají projekty studia 20th Century Fox, a to zejména spojení světa X-Men s MCU.

Portfolio 20th Century Fox však nemělo k dispozici pouze komiksovky, ale i takové oblíbené série jako například Alien, Planet of the Apes či Kingsman. A přesně k těm se zástupci Disney vyjádřili na nedávném CinemaConu v Las Vegas, kde bylo podle přítomných novinářů potvrzeno, že nás pod křídly myšáka čekají další filmy s Vetřelci, agenturou Kingsman či Planetou opic.

V případě Kingsmana to až takové překvapení není, protože Matthew Vaughn momentálně natáčí prequel. Jinak je tomu už ale s opicemi. Závěr skvělé trilogie sice nechal pootevřené dveře pro případné další části, ale Caesarův příběh byl ukončen velmi důstojně, a pokud by už pokračování nepřišlo, bylo by to v naprostém pořádku. Co se Vetřelce týče, tak poslední dva filmy Ridleyho Scotta se nadšených reakcí rozhodne nedočkaly.

Je tedy pochopitelné, že Disney zkusí tuto sérii opět nakopnout. Zda se ale vrátí Scott, to zatím říct nedokážeme. Nezbývá nám než doufat, že projekty budou i nadále  s ratingem R. Koneckonců, jak se vyjádřil výkonný ředitel Disney Bob Iger začátkem tohoto roku, studio by chtělo v tradici pokračovat. Navíc, na CinemaConu byl naznačen i příchod Maze Runner filmů. Na bližší detaily si ale musíme ještě počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse