Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2019 14:12
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones očima CGI: Jon Snow utíkal před zeleným plátnem a Daenerys jezdila na trenažéru

Game of Thrones očima CGI: Jon Snow utíkal před zeleným plátnem a Daenerys jezdila na trenažéru
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Takto se v post-produkci pracovalo na světovém seriálu, jehož finále uvidíme již brzy.

S příchodem dlouho očekávaného finále nás potěší každý materiál, který HBO vypustí do světa. I když se seriál v poslední sérii neukázal v nejlepším světle, pevně doufáme, že nám svým závěrem udělá obrovskou radost. Čekání na připravovaný spin-off by bylo o to víc výjimečnější.

Zatímco se v rámci spin-offu dostaneme k dalším dobrodružstvím ze světa George R. R. Martina, technologie se zřejmě opět o malý kousek posunou vpřed. A nutno říci, že práce s počítačovými efekty se slušným rozpočtem, jakým Game of Thrones dozajista oplývá, vypadá už v současné době místy skutečně neuvěřitelně.

7. série Game of Thonres byla toho jasným příkladem, ale už teď jsme mimořádně zvědaví, jak se v tomto směru tvůrci ukáží v rámci epického The Battle of Winterfell. Na tomto výjimečným boji o sever Westerosu se během 11 týdnů nočního natáčení angažovalo více než 750 členů štábu. Více informací o dané bitvě najdeš zde.

Pokud tě výše přiložené video porovnávající reálné natočené záběry s jejich počítačově upravenou verzi zaujalo, v následujícím odkazu tě čeká další várka. První epizoda 8. série bude na HBO odvysílána 14. dubna 2019. Všechny ostatní informace jsou umístěny v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse