Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2019 13:14
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Captain America motivuje Avengery k boji s Thanosem. Rozdělí se hrdinové do více týmů?

Captain America motivuje Avengery k boji s Thanosem. Rozdělí se hrdinové do více týmů?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rozhodující souboj se blíží!

Očekávaná komiksovka Avengers: Endgame se už nezadržitelně blíží i do našich kin a je to pořádně cítit. Studio Disney nám snímek dennodenně připomíná různými krátkými informacemi, obrázky, ale také všelijakými záběry. Zároveň však nechce z příběhu prozradit příliš mnoho, takže těch úplně nových momentů je výrazně pomálu.

I proto na rozdíl od zahraničních médií tyto materiály pořádně filtrujeme a vypouštíme jen to nejzajímavější jako nedávný klip přímo z filmu. V něm to vypadá tak, že tým se skutečně rozdělí na vícečlenné skupiny. Že by cestovali časem v různém složení do různých částí jejich minulosti, aby změnili události spojené s Infinity Stones?

Vše ostatní, co alespoň trochu stojí za pozornost, se tak snažíme dát dohromady a vydat například i v takovém souhrnném článku. A přestože v přiložených ukázkách příliš mnoho nových záběrů nenajdeš, garantujeme ti, že tě na premiéru dokonale nalákají.

Úsměv na tváři ti však dozajista vyčaruje i rozhovor s šéfem Marvel Studios a několika herci z MCU, ve kterém společně debatují například o Stanovi Leem, svých vzpomínkách, postavách, ale také celkově o Marvel Cinematic Universe. O tom, jak je to úžasné a co všechno už dokázali, přičemž je jasně vidět, že si to všichni neskutečně užívají.

Za režií stojí ověřené bratrské duo Anthony a Joe Russovi, no a o scénář se opět postaral Christopher Markus společně se Stephenem McFeelym (všichni čtyři pracovali na filmech Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War či Avengers: Infinity War). Premiéra snímku Avengers: Endgame je u nás naplánována na 25. dubna 2019 a pokud se o ní chceš dozvědět více, vstup do tohoto vlákna.

Avengers TV spoty
Avengers TV spoty Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse