Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. dubna 2019 10:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Messi udělal kličku, dal Fredovi jesle a De Geu poslal na párek. Sleduj pohádkové góly z Ligy mistrů

Messi udělal kličku, dal Fredovi jesle a De Geu poslal na párek. Sleduj pohádkové góly z Ligy mistrů
SPORT
Uložit Uložené

Ani Ajax Amsterdam se nenechal zahanbit.

Včerejší čtvrtfinálové zápasy Ligy mistrů přinesly všechny druhy emocí. V souboji Barcelony s Manchesterem United to po prvních 15 minutách vypadalo, že Katalánci zapomněli své fotbalové umění v šatně, ale nakonec zaúřadoval Lionel Messi a poslal svůj tým do semifinále.

Poprvé se prosadil v 16. minutě, kdy Ashley Young doplatil na váhání s míčem, byl odzbrojen, Messi měl míč pod kontrolou, Fredovi nadělil jesličky a nakonec nechytatelně vystřelil, že De Gea neměl žádnou šanci střelu chytit. O čtyři minuty později se dostal k míči znovu, vystřelil a De Gea nepochopitelně míč nechytil, propadl pod něj a skončil v síti.

Zápas byl v té chvíli prakticky vyřešený. V 61. minutě za ním udělal tečku Coutinho, který se poslední měsíce více či méně trápí, ale tentokrát nasbíral odvahu a zpoza šestnáctky poslal míč za De Geu potřetí.

FC Barcelona 3:0 Manchester United

Messi 1:0

Messi 2:0

Coutinho 3:0

Messi versus Jones

Messiho pokus o nůžky

Fantastický zákrok Ter Stegena

V italském Turíně vypadala situace rozdílné. Z prvního zápasu v Nizozemsku si oba týmy přivezly po jednom gólu, a tak nebylo jasné, kdo bude v lepší formě, aby výsledek zvrátil na svou stranu. Samozřejmě, papírovým favoritem byl Juventus, což potvrdil Cristiano Ronaldo v 28. minutě.

Vypadalo to tak, že Portugalec nakonec Juventus potáhne až do semifinále, ale vyvážený tým Ajaxu, kde se setkali mladíci se zkušenými harcovníky, se nevzdával. Na 1:1 v zápase vyrovnával Donny van de Beek ve 34. minutě. O všem rozhodla v 67. minutě hlavička Matthijse de Ligta. Skóre se už Juventusu nepodařilo otočit, a tak se Ajax v semifinále utká s vítězem dnešního zápasu mezi Tottenhamem a Manchesterem City.

Juventus Turín 1:2 Ajax Amsterdam

Ronaldo 1:0

Van de Beek 1:1

De Ligt 1:2

Totální fotbal Ajaxu

Zahozená šance Ziyecha

Neuvěřitelný zákrok Szczęsného

A další

Domů
Sdílet
Diskuse