Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2019 20:02
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Bitva o Winterfell a Avengers: Endgame jsou nejtweetovanějšími projekty v historii televize a filmu

Bitva o Winterfell a Avengers: Endgame jsou nejtweetovanějšími projekty v historii televize a filmu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Překonávání rekordů pokračuje.

Duben 2019 byl měsícem, na který se těšily miliony filmových a seriálových fanoušků. V jeho polovině totiž startovala v pořadí osmá a zároveň poslední série hitu Game of Thrones, no a už o necelé dva týdny později premiérovala i velkolepá komiksovka Avengers: Endgame, která uzavřela jednu nesmírně úspěšnou éru MCU.

Není proto žádným překvapením, že se na internetu v posledním období řeší zejména tyto dva projekty. No a aby toho nebylo málo, oba si nyní na své účty připsaly další zajímavý rekord. Co se týče Game of Thrones, tak jeho třetí epizoda s názvem The Long Night, která nám na poli 80 minut nabídla dosud největší bitvu seriálu, se stala tou vůbec nejtweetovanější. A to nejen v rámci Game of Thrones, ale celé televizní historie.

Avengers/Got
Avengers/Got Zdroj: HBO

K 29. dubnu tak bylo v souvislosti s epizodou The Long Night zaznamenáno neuvěřitelných 7,8 milionu tweetů. Tato část se také stala druhou nejsledovanější v rámci celého seriálu. Na straně druhé, překonávání rekordů není žádnou novinkou ani pro Avengers: Endgame. Koneckonců, dosud jich snímek pokořil již více než 150.

Navíc stránka Twitter Movies nyní potvrdila, že si tvůrci 22. filmu MCU mohou zapsat další významný milník. Endgame je totiž s 50 miliony tweetů oficiálně nejtweetovanějším filmem všech dob. Předešlým majitelem tohoto titulu byl Black Panther, který zaznamenal 35 milionů tweetů. Avengers: Endgame je vyvrcholením 11 let Marvel Studios, je tedy jasné, že jde pro mnohé o jednoznačnou událost roku.

Bude také velmi zajímavé sledovat, jak si film povede v žebříčku tržeb, kterému stále kraluje Avatar. Endgame je s celosvětovým výdělkem na úrovni 1,7 miliardy dolarů momentálně na páté příčce, přičemž kromě Avatara má před sebou ještě snímky jako Avengers: Infinity War, Star Wars: The Force Awakens a Titanic.

Domů
Sdílet
Diskuse