Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2019 10:37
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Petr Čech se podle Sky Sports stane sportovním ředitelem Chelsea

Petr Čech se podle Sky Sports stane sportovním ředitelem Chelsea
Zdroj: FOTO TASR/AP
SPORT
Uložit Uložené

Český gólman se po sezóně vrátí na Stamford Bridge.

Po konci hráčské kariéry se brankář Petr Čech stane sportovním ředitelem Chelsea. Tvrdí to televizní stanice Sky Sports. Sám dlouholetý gólman Blues ale na svém Twitteru spekulace nepotvrdil. „Navzdory dnešním zprávám, jak už jsem řekl dříve všem, rozhodnu se o budoucnosti až po posledním zápase. Teď je mým jediným cílem s Arsenalem vyhrát Evropskou ligu,“ napsal.

Pozice sportovního ředitele je v Chelsea neobsazena už od konce roku 2017, kdy z ní odešel Michael Emenalo. Jako nejpravděpodobnější nástupce se jeví právě Petr Čech, který by se tak vrátil ke svému londýnskému domovskému klubu a spolupracoval by s trenérem Mauriziem Sarrim

Jeho pokračování ve službách Blues, kde chytal 9 let a získal 15 trofejí, je předmětem debat už řadu měsíců. Zda je tvrzení britské sportovní televize pravdivé, se však nedozvíme dříve než příští středu, kdy Čech v dresu Arsenalu nastoupí právě proti Chelsea ve svém posledním zápase kariéry.

Domů
Sdílet
Diskuse