Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2019 12:32
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Pátá série Black Mirror odhaluje epizody se sexy Miley Cyrus nebo novým Captainem Americou

Pátá série Black Mirror odhaluje epizody se sexy Miley Cyrus nebo novým Captainem Americou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nové epizody dorazí už za pár dní.

Oblíbený seriál Black Mirror se k nám již brzy přiřítí ve své 5. sérii. Netflix nám už sice doručil poměrně zdařilý Bandersnatch, ale fanoušci už nedočkavě vypadají epizody regulérní nové série.

K dispozici nyní máme plakát, který naznačuje, co nás ve třech částech vlastně čeká. První epizoda s názvem Rachel, Jack and Ashley, Too divákům povypráví příběh osamělé teenagerky, která se touží spojit se svou oblíbenou pop star. Hlavní role si střihnou Miley Cyrus, Angourie Rice a Madison Davenport.

Druhá epizoda ponese název Striking Vipers a v jejím centru budou dva odcizení přátelé, kteří se po delším čase znovu setkají. Tím však spustí kaskádu událostí, které jejich životy navždy změní. V této epizodě uvidíme Anthonyho Mackieho, Yahyaa-Abdul-Mateena II, Nichole Beharie, Ludiho Lina a Pom Klementieff.

Finální díl bude mít název Smithereens. Hlavním hrdinou bude taxikář, jehož běžný pracovní den se nebezpečně vymkne kontrole. Hlavní role ztvární Andrew Scott, Damson Idris a Topher Grace. Black Mirror se s úspěchem vysílá již od roku 2011 a jeho tvůrcem je Charlie Brooker.

Brooker už naznačil, že poté, co si odbude premiéru 5. série, je zde možnost na pokračování. Nápady tvůrcům údajně nechybí, takže by určitě byla škoda, kdyby nepokračovali. Všechny tři epizody nové série Netflix uvede již 5. června tohoto roku.


Domů
Sdílet
Diskuse