Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Další posila pro Oktagon MMA! Do organizace přichází elitní bojovník David Dvořák

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Davida Dvořáka budeme od nynějška vídat na turnajích organizace Oktagon MMA.

Po atraktivních akvizicích z minulých měsíců se řady domácí organizace Oktagon MMA opět rozrůstají o další zvučné jméno. Tím je tentokrát elitní bojovník David Dvořák, který patří ke špičce české a slovenské muší váhy. O nové posile před krátkou chvílí informovala samotná organizace.

„Máme velkou radost, že se k nám vrací trenér první série Oktagon Výzvy, protože společně jsme celý ten příběh začali a teď v něm můžeme pokračovat. David je skvělý zápasník, a ještě lepší člověk. O to ta spolupráce je pro nás přínosnější, milejší a o to se na ní víc těšíme,“ okomentoval Dvořákův příchod promotér Ondřej Novotný.

David Dvořák, který podle žebříčku FighMatrix ve světe zaujímá 44. místo, v organizací Oktagon MMA v minulosti již spolupracoval, ovšem nikoliv jako bojovník, ale jako trenér. Jak uvádí tisková zpráva, v roce 2016 byl totiž David po boku Jaroslava Pokorného trenérem českého týmu v první sérii televizní reality show Oktagon Výzva. 

Dvořákova aktuální bilance činí 16-3, z toho má 12 výher v řadě (všechny z nich navíc ještě před limitem). My tak budeme Davidovi držet pěsti, aby pod hlavičkou svého nového působiště nasbíral řadu dalších cenný skalpů. Kdy přesně a proti komu jej uvidíme zápasit, je v tuto chvíli ještě předběžné. 

V minulosti mohli diváci Davida Dvořáka vidět bojovat pod organizací XFN, odkud ovšem odešel proto, že mu nebyla vyplacena domluvená částka ve výši několika desítek tisíc korun.  

Domů
Sdílet
Diskuse