Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 15:12
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Hvězda seriálu Westworld kritizuje Stranger Things za hrubé chování mužů k ženám

Hvězda seriálu Westworld kritizuje Stranger Things za hrubé chování mužů k ženám
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Postava Jima Hoppera překvapila mnohé.

Třetí série Stranger Things je již v této chvíli za námi, no a podle reakcí většiny kritiků a diváků můžeme konstatovat, že se opravdu povedla. I když bez nějakých těch výhrad se to neobešlo ani tentokrát. A pokud jsi zaregistroval i naši recenzi, tak už určitě víš, že jedním z nedostatků byl podle nás i Jim Hopper (David Harbour), jehož charakter se oproti předešlým sériím značně změnil.

Na tuto skutečnost tak trochu poukázala i hvězda seriálu Westworld Evan Rachel Wood, která se ve svých příspěvcích na Twitteru vyjádřila, že ženy by rozhodně neměly randit s takovým chlapem, jakým je právě Hopper ze Stranger Things. „Extrémní žárlivost a vztek nejsou lichotivé ani sexy,“ varovala herečka své fanoušky.

Ti ji samozřejmě upozornili, že jde jen o seriál a její reakce je přehnaná, Evan Rachel Wood však měla odpověď i na toto. „Uvědomuji si, že jde jen o seriál a že je zasazen do 80. let, ale podobné chování bylo nepřijatelné už tehdy. A přesně tam tím mířím. Jde pouze o seriál a toto je jen mírná připomínka, aby se to nestalo i v reálném životě,“ dodala herečka.

Následně se ještě k Hopperovu chování vyjádřila, že by určitě neměla zájem o někoho, kdo kontroluje každého chlapa, se kterým se žena pustí do řeči. Chování této postavy ve třetí sérii dozajista překvapilo mnohé, zda ale reakce Evan Rachel Wood není trochu přehnaná, to už necháme na tobě.

Domů
Sdílet
Diskuse