Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Krásné české volejbalistky se v komedii od tvůrce seriálu Most! zapletou do nezávazných sexuálních vztahů

Krásné české volejbalistky se v komedii od tvůrce seriálu Most! zapletou do nezávazných sexuálních vztahů
Zdroj: CinemArt
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Scenárista Petr Kolečko přichází se svým režijním debutem.

Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) hrávají společně volejbal, ale jejich vztah začne skřípat v momentě, kdy se na hřišti objeví nový správce Jíra (Jiří Langmajer). Ten si navzdory svému vyššímu věku rád užívá s dívkami a nemá problém stýkat se ani s více najednou.

Kromě jmenovaných postav bude v komedii Přes prsty vystupovat i Vojta Dyk, který ztvární partnera mladší z volejbalistek – Pavly. Ta kromě sportovní kariéry uvažuje nad tím, že by byl nejvyšší čas, aby otěhotněla.

Přes prsty se zjevně nebude velmi lišit od řadových českých komedií s letní tématikou, a tak od ní nečekáme žádné zázraky. Na druhé straně nemůžeme vyloučit, že minimálně svého cílového diváka kvalitně pobaví. V zápletce nebude třeba hledat vůbec nic složitého, a tak nezbývá než se soustředit na předloženou, jednoduchou zábavu.

Ve snímku si dále zahraje Jakub Prachař, Zdena Hadrbolcová, Radka Pavlovčinová, Kristína Greppelová, Marek Taclík či Leoš Noha. Režisér Přes prsty Petr Kolečko se v minulosti ze scenáristického hlediska postaral o životopisná dramata Masaryk či mimořádně chválený seriál Most! Česká i slovenská premiéra je stanovena na 29. srpna 2019.

Doporučeno
Proč je Most! nejlepším českým seriálem posledních let? Proč je Most! nejlepším českým seriálem posledních let? 29. ledna 2019 16:14
Domů
Sdílet
Diskuse