Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2019 14:17
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kevin Spacey se může radovat. Stáhli vůči němu žalobu za sexuální obtěžování

Kevin Spacey se může radovat. Stáhli vůči němu žalobu za sexuální obtěžování
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Slavný herec má důvod k úsměvu.

V říjnu 2017 začalo pro Kevina Spaceyho peklo. Právě tehdy ho totiž ze sexuálního obtěžování, ke kterému mělo dojít ještě v roce 1986, obvinil herec jménem Anthony Rapp. Anthony měl mít v době incidentu pouze 14 let.

Nebyl však poslední. Spacey byl dále obviněn ze sexuálního obtěžování 18letého chlapce. Ten tvrdil, že ho herec v roce 2016 v baru na ostrově Nantucket opil a dotýkal se ho na intimních místech. Od Spaceyho se poškozenému mělo podařit uprchnout až v momentě, kdy odešel na toaletu. Herec toto obvinění od začátku popíral.

Jak píše The Guardian, 8. července se na soudním jednání poškozený rozhodl odvolat na pátý dodatek ústavy, a tedy odmítl vypovídat. Tímto způsobem se ohradil v momentě, kdy měl objasnit vymazání zpráv z telefonu, který měl údajně v čase obtěžování u sebe. Právě data z telefonu mohla údajně dokázat Spaceyho vinu. Telefon ale podle vlastních slov ztratil. Prokurátor nakonec stáhl obvinění.

Domů
Sdílet
Diskuse