Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 10:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bella Thorne bude mít svůj první film na Pornhubu. Její režisérský debut poukazuje na submisivitu a dominanci ve vztahu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hvězda Disney Channelu na platformě uvede snímek Her & Him.

Bella Thorne už dávno není dětskou hvězdou, kterou známe ze seriálu Shake It Up na kanálu Disney. Už při pohledu na Instagram populární herečky je snad každému jasné, že miluje pozornost a ráda se identifikuje i s obnaženosti, a tak její aktuální režisérský vstup na stránku Pornhub není až tak překvapivý. 

Na oficiálním YouTube platformy se objevil trailer na nový film Her & Him, který vznikl pod taktovkou Thorne a první premiéru bude mít na filmovém festivalu v německém Oldenburgu v polovině září. Následně bude dostupný jako prémiový obsah Pornhubu. 

Bella ve videu popisuje, že inspirací jí v tomto případě byl neustálý boj o dominanci ve vztahu mezi mužem a ženou a jeho vliv na sexuální scénář vztahu. „Her & Him je moderní verze Romea a Julie doplněná o sexuální scény dvou lidí s nenaplněnými touhami,“ doplnil viceprezident Pornhubu Corey Price pro New York Post.

Herečka se před pár měsíci postarala o rozruch, když se na veřejnost dostaly její nahé fotografie, které chtěl údajně zneužít hacker. Jelikož se nechtěla nechat vydírat, zveřejnila je sama, za což se dostala do sporu s Whoopi Goldberg. Přesto se jí většina populárních kolegyň zastala.

Doporučeno
Slavní lidé by se neměli fotit nazí, vzkazuje Whoopi Goldberg Belle Thorne. Mladá herečka jí odpovídá v slzách Slavní lidé by se neměli fotit nazí, vzkazuje Whoopi Goldberg Belle Thorne. Mladá herečka jí odpovídá v slzách 20. června 2019 9:28
Domů
Sdílet
Diskuse