Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 21:56
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Bývalá UFC šampionka Ronda Rousey sdílela fotku brutálního zranění z natáčení. Málem přišla o prst

SPORT
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Ronda Rousey utrpěla na place děsivé zranění, druhý den už ale zase pracovala.

Bývalá UFC šampionka Ronda Rousey je pořádně tvrdou ženou. To dokázala mnohokrát před lety během svého zápasení v oktagonu a potvrzuje to i nyní. Před krátkou chvílí totiž na svůj instagramový profil nahrála fotografii, na níž je zachyceno děsivé zranění, které utrpěla při natáčení pořadu 9-1-1 pro stanici Fox. Upozorňujeme, že níže přiložený snímek není vhodný pro slabší povahy

Doporučeno
Rondě Rousey stačilo jen 34 sekund na zničení své soupeřky Bethe Correii Rondě Rousey stačilo jen 34 sekund na zničení své soupeřky Bethe Correii 2. srpna 2015 12:00

V současnosti jedna z nejslavnější představitelek wrestlingové federace WWE zmiňuje, že k nehodě došlo během první scény jednoho z nedávných natáčecích dní. Při ní Rondě spadly na ruku dveře lodi, zprvu si však myslela, že si jí jen přiskříply prsty a scénu dokončila. 

„Jsem zvyklá na živé publikum a nikdy nedávat najevo bolest, pokud zrovna nemusím,“ popisuje Rousey incident v popisku u příspěvku na sociální síti. Pak si ale všimla, že úraz je daleko vážnější, než si původně myslela, a musela být okamžitě převezena do nemocnice.

Na operačním sále následně prodělala operaci, při které jí téměř oddělený prst lékaři přišili zpátky. Bez několika šroubů se to ale neobešlo. Druhý den už byla Ronda zpátky na place a pokračovala v natáčení.

„Moderní věda mě fascinuje. Už 3 dny po operaci jsem měla v prstu zpátky 50 procent pohyblivosti,“ dodává s tím, že celou verzi příběhu zveřejní již brzy.  

Domů
Sdílet
Diskuse