Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2019 16:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo za spolupráci s Nike vydělá 162 milionů eur

SPORT
Uložit Uložené

Smlouvu údajně podepsal na 10 let, bonusy by měl dostávat i za větší dílčí úspěchy.

Spolupráce nejpopulárnějších sportovních klubů a hráčů světa s komerčními značkami jsou velmi citlivou záležitostí, veřejnost však právem vnímá rivalitu mezi Nike a adidas. Právě první jmenovaná firma podle všeho učarovala Cristianu Ronaldovi, neboť se nyní dozvídáme, že ještě v roce 2016 podepsal smlouvu, která mu v příštích 10 sezónách zaručí 162 milionů eur.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo si prý koupil nejdražší auto historie. Za exkluzivní Bugatti zaplatil stovky milionů korun Cristiano Ronaldo si prý koupil nejdražší auto historie. Za exkluzivní Bugatti zaplatil stovky milionů korun 1. května 2019 14:56

V rámci kontraktu má být vždy vyplácen v ročních intervalech a kromě pevné částky ještě může získat i bonusy. Například za zisk ocenění Ballon d'Or mu Nike zaplatil další 4 miliony, informuje německý Spiegel.

Smlouvu za Ronalda podepsala společnost Polaris Sports Limited, která má na starosti spolupráce týkající se marketingu populárního fotbalisty. Zástupci žádné ze stran se k situaci vyjádřit nechtěli, jde totiž o citlivou záležitost a informaci, která by mohla být vzácná i pro konkurenci.

Doporučeno
Ronaldo si udělal legraci z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, proto vyzval fanoušky, aby se raději neradovali Ronaldo si udělal legraci z VAR. Jeden gól mu totiž už zrušili, proto vyzval fanoušky, aby se raději neradovali 2. září 2019 10:45
Domů
Sdílet
Diskuse