Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2019 20:26
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Streamovací služba od firmy Apple bude levnější než Netflix či Disney+, spustí ji v listopadu

Streamovací služba od firmy Apple bude levnější než Netflix či Disney+, spustí ji v listopadu
Zdroj: Apple TV Plus
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Streamovací společnosti již brzy přivítají novou konkurenci.

Streamovací gigant je synonymem pro Netflix, ale bude to tak i nadále? Konkurenčních firem ve struktuře streamovacích společností totiž stále více přibývá. Služba Apple TV Plus bude oficiálně spuštěna 1. listopadu 2019 a na jeden měsíc nás vyjde na $ 4,99.

Pro srovnání si vzpomeňme Netflix, který měsíčně stojí $ 12,99 a Disney+ zase $ 6,99. Pokud si mimochodem zakoupíš nový iPhone, iPad či Apple TV, získáš jako bonus roční předplatné Apple TV Plus zcela zdarma.

Na rodinném účtu bude moct streamovací službu využívat šest lidí. Cena je oproti konkurenci více než přijatelná, ale počtem či předpokládanou kvalitou titulů Apple zatím rozhodně nevyhrává.

Ze známějších projektů lze hovořit o seriálu The Morning Show s Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a Stevem Carellem, sci-fi seriálu See s hvězdou jménem Jason Momoa, ke kterému aktuálně vyšel čerstvý trailer, či Little America (scénář a produkce Kumail Nanjiani). Další informace o Apple TV Plus najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse