Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus má na kontě největší koncert v historii slovenského rapu, Chris Brown píše zoufalé komentáře pod fotku Rihanny

REFRESHER
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews, ve kterých jsme opět shrnuli novinky z domova i ze světa.

Během uplynulých pár dní bylo opět veselo. Domácí rapovou scénu si po dvou letech podmanil dalším vystoupením se symfonickým orchestrem Rytmus, tentokrát však byla jeho show ještě velkolepější a nákladnější. 40metrovou LED obrazovku a speciální stage si nakonec musel uhradit sám, ani to mu však nezabránilo v tom, aby před více než 7 tisíci fanoušky na fotbalovém stadionu předvedl emotivní vystoupení, na jaké se nezapomíná.

Hudební nadšence ve světě pobouřil Chris Brown, který pod fotku Rihanny napsal zoufalý komentář deset let poté, co ji brutálně fyzicky napadl. Do dnešního dne už na jeho nemístný komentář reagovalo přibližně 70 tisíc lidí, kteří chtějí, aby dal populární zpěvačce navždy klid.

V nejnovějších Freshnews se podíváme i na novinky kolem aktivistky Grety, co se událo ve světě filmů a co se tentokrát NASA opravdu nepovedlo. Dozvíš se, jak dopadl nájezd na Area 51 a kde vyroste nová nejvyšší budova v Česku.

Doporučeno
Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) 23. září 2019 17:57
Domů
Sdílet
Diskuse