Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 11:28
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

4. série Ricka a Mortyho bude šílená! Zábavný trailer odhaluje nové planety, mimozemšťany a Rickovy hlášky

4. série Ricka a Mortyho bude šílená! Zábavný trailer odhaluje nové planety, mimozemšťany a Rickovy hlášky
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Více serializovaný koncept začne již ve 4. sérii.

Po prvních dvou obrázcích ze 4. série se k ní vyjádřili i samotní tvůrci a konečně dostáváme rovnou debutový trailer. O ději toho klasicky už mnoho nevíme, přesněji řečeno, víme jen to, co jsme vytušili z traileru. Tak neváhej a rovnou si ho pusť.

Justin Roiland v rozhovoru pro Entertainment Weekly (doporučujeme si ho přečíst celý) navíc prozradil, že 4. sérii pojali trochu jinak. Koncepčně je více seriálová a aby si ji diváci užili naplno, radí jim, aby si zhlédli i celou 3. sérii. Kromě klasických hlasů uslyšíme i hosty, jako jsou Paul Giamatti, Kathleen Turner, Taika Waititi či Sam Neill. Poslední dva se objeví v téže epizodě jako mimozemšťané. 

Roiland také potvrdil, že jejich slib o pravidelnějším vydávání nových sérií nebyl příslibem do prázdna. Již nyní, zatímco dokončují 4. sérii, začínají scénáristé psát tu pátou. Ta nejbližší bude sestávat z 10 epizod a pokud se na tom nic nezmění, po té 4. bychom měli dostat ještě 6 dalších sérii. Fanoušky ujišťuje, že taková dlouhá pauza mezi sériemi už nikdy nevznikne.

Čtvrtá série se na Adult Swim začne vysílat už v listopadu. Na závěr nás potěšil zprávou, že pokud o jejich seriál bude zájem ze strany producentů a studií, mohou pokračovat donekonečna. Máme postavy, které nestárnou, ale stále se mohou vyvíjet. „Někdy máme dojem, že můžeme natočit desítky sérií s nekonečným množstvím nápadů.“

Domů
Sdílet
Diskuse