Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 12:53
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Hvězda Stranger Things je v děsivém hororu od tvůrců Conjuringu sirotkem posedlým démony

Hvězda Stranger Things je v děsivém hororu od tvůrců Conjuringu sirotkem posedlým démony
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dvojice podivných sirotků, nová chůva a obrovský dům plný temnoty.

Příběh hororové novinky The Turning se zaměří na pečovatelku Kate, kterou ztvárňuje Mackenzie Davis, známá například z Blade Runner 2049. Už brzy ji budou moci diváci vidět například v nové části Terminátora s podtitulem Dark Fate. Ta se bude v opuštěném domě starat o dvojici sirotků Floru (Brooklyn Prince) a Milese (Finn Wolfhard ze seriálu Stranger Things).

Prostorný dům v sobě skrývá tajuplného nepřítele, a tak hlavní hrdinka nebude vystavena pouze svébytnému přístupu dětí, ale také neznámému zlu. Miles a Flora však o hrozbě v domě vědí víc, než se na první pohled může zdát, a proto by mladé chůvě mohly v konečném důsledku pomoci. I když, popravdě, v samotné upoutávce působí podobně hrozivě jako skrývající se síly zla. Ovládají je přítomní démoni?

Snímek je inspirován tvorbou spisovatele Henryho Jamese a o režii filmového zpracování se postarala Floria Sigismondi (hudební drama The Runaways a dvě části seriálu The Handmaid's Tale). Scénář ke snímku napsali Carey W. Hayes a Chad Hayes, kteří v minulosti stáli za scénářem prvních dvou částí hororu The Conjuring. Prvotní verzi s názvem The Innocents z roku 1961 režíroval Jack Clayton.

Kromě jmenovaných herců ve filmu uvidíš Marka Hubermana, Barbaru Marten, Nialla Greig Fultona či Dennu Thomsen. Datum české premiéry nebyl zatím určeno.

Domů
Sdílet
Diskuse