Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2019 20:49
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Video ukazuje, jak fotbaloví chuligáni v centru Prahy vymlátili bar. Po policistech házeli skleněné lahve

NEWS
Uložit Uložené

K incidentům došlo jen pár chvil před začátkem zápasu Česka s Anglií.

Fotbalová chuligáni obrátili pražské ulice vzhůru nohama. Krátce před začátkem zápasu mezi Českem a Anglií vymlátila skupina chuligánů bar kousek od Staroměstského náměstí v Praze. Jiná skupina zase po mužích zákona házela skleněné lahve. Informuje o tom televize Nova

Podle všeho bitka v baru začala útokem zhruba čtyřicítky českých fanoušků na ty anglické. Kromě pohmožděnin, které si způsobili fotbaloví chuligáni navzájem odnesl největší škodu bar, kde vymlátili výlohu a rozbili řadu lahví a sklenic. 

Doporučeno
Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci 10. října 2019 17:52

„Proběhl zákrok proti fotbalovým výtržníkům a několik osob bylo zajištěno. Momentálně pracujeme na zjištění veškerých podrobností,“ vyjádřil se k incidentu pro TV Nova mluvčí Policie ČR Jan Daněk.

Nedlouho poté došlo v Týnské ulici k incidentu, při němž měli chuligáni po policii házet skleněné lahve

Domů
Sdílet
Diskuse