Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2019 15:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Kočka jako tlumič a močení po lidech. Jedna z nejkontroverznějších her všech dob má nový díl

TECH
Uložit Uložené

Čtvrtý díl série Postal je tady, dáš novince šanci?

Pamatuješ si na Postal? Kontroverzní herní série, pro kterou se kromě jiných zvráceností stalo příznačné například močení po lidech či používání živé kočky místo tlumiče na zbraň, je zpátky. Čtvrtý díl dostal dostává podtitul No Regerts a dle zveřejněných záběrů je přesně takový, jako bys čekal – násilný, bizarní a komický zároveň.

Doporučeno
Fotí se polonahé, dělají zvrácenosti a vytvářejí dokonalý obsah pro pedofily. Kdo jsou eGirls? Fotí se polonahé, dělají zvrácenosti a vytvářejí dokonalý obsah pro pedofily. Kdo jsou eGirls? 25. července 2019 17:29

Sice se nedá předpokládat, že by hra svým zastaralým technickým zpracováním zaujala nové hráče, ale minimálně skalní fanoušci starších dílů by si snad mohli přijít díky pocitům nostalgie na své. Lepší představu o tom, co od titulu můžeš očekávat, ti ale poskytne trailer přiložený níže. 

Na vývoji hry Postal 4: No Regerts pracuje studio Running with Scissors, autoři předešlých série (třetí díl vznikl ve spolupráci se studiem Trashmasters). Samotní tvůrci hru označují jako nástupce druhého dílu, který si hráči oblíbili pravděpodobně nejvíce. S tím se pojí právě i perspektiva z první osoby, která se vrací i novém pokračování (jednička byla isometrická top-down akce, zatímco v trojce se autoři rozhodli o pohled ze třetí osoby). 

Doporučeno
Programátorka Ivana: Většina lidí si představuje programátora jako neupraveného kluka. Já jim do této normy nesedím (Rozhovor) Programátorka Ivana: Většina lidí si představuje programátora jako neupraveného kluka. Já jim do této normy nesedím (Rozhovor) 29. července 2019 13:02

Postal 4: No Regerts se momentálně nachází v alpha fázi vývoje, již nyní si však hru díky předběžnému přístupu můžeš zahrát. Na Steamu si jej nyní v akci můžeš koupit za cca 15 eur (380 korun). Dáš hře šanci? 

Domů
Sdílet
Diskuse