Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 9:41
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

53letý Mike Tyson předvádí bleskové údery před bojovníkem UFC

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

Bývalý šampion to má stále v sobě.

„Iron“ Mike Tyson do starého železa ještě rozhodně nepatří. Dokazuje to nyní i na novém videu ze svého ranče na pěstování marihuany, kam jej přijel navštívit neporažený MMA bojovník Ottman „Bulldozer“ Azaitar (12-0), který si svou poslední výhru připsal na půdě UFC. No a při té příležitosti předvedl bývalý boxerský šampion 29letému Němci pár tipů a triků.

Doporučeno
Mike Tyson utratí každý měsíc na marihuanu 40 tisíc dolarů Mike Tyson utratí každý měsíc na marihuanu 40 tisíc dolarů 14. srpna 2019 20:38

Přihlížejícímu Azaitarovi mimo jiné ukazuje, jak se dostat za rameno soupeře a následně jej zasypat několika tvrdými údery. A přestože Tyson se už boxu dlouhá léta nevěnuje a dnes žije zcela jiným životem, jeho rychlost by mu mohli závidět i mnohem mladší aktivní boxeři. 

Video se začalo okamžitě šířit po sociálních sítích a záběry na svůj oficiální Instagram přidal i samotný Mike. „Do ringu se už sice nechystám, ale klidně bych mohl,“ žertuje v popisku legendární boxer a dodává, že rád diskutuje a předává znalosti dnešní generaci bojovníků.

Domů
Sdílet
Diskuse