Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 15:18
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Muž vlastním tělem chránil svou milenku před zuřivou manželkou, která je spolu přistihla. Kolemjdoucí vše zachytili na video

NEWS
Uložit Uložené

Zdá se, že v Číně nevěru řeší takto.

V ulicích východní Číny se odehrála zajímavá scénka a záběry z kamer kolemjdoucích jsou skutečně bizarní. Muž skočil na svou milenku, aby ji ochránil před manželkou, která byla odhodlaná ji zbít.

Muž se s milenkou procházel, když je potkala manželka s kamarádkami, informuje Daily Mail. Přichytila je tak přímo při činu a hned na to rozpoutala rvačku. Kromě kopanců či facek se žena snažila milenku svého manžela před přihlížejícími lidmi i svléknout, aby ji zostudila co nejvíce.

Záběry ukazují muže, který vlastním tělem chrání milenku a křičí na manželku, která je bije, aby přestala. Zuřivá žena v bílém tričku a šedých šatech je však odhodlaná ženě ublížit.

Vypadá to tak, že se s kamarádkami celou dobu snaží odsunout muže, aby měly přímou cestu k ženě pod ním. Nakonec muž zařval: „Zavolejte policii,“ což se také stalo. Milenci ale stihli z místa činu utéct ještě předtím, než policie dorazila.  

Doporučeno
Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl 19. října 2019 13:58
Domů
Sdílet
Diskuse