Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 22:26
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Muž vešel do obchodu a začal kopulovat s plyšovým Olafem z pohádky Frozen

NEWS
Uložit Uložené

Chytili ho, jak si to rozdává s plyšovou hračkou.

V úterý se stalo na Floridě něco, co zřejmě nemá obdoby. 20letý Cody Meader vešel do obchodu, vzal do ruky plyšového Olafa z pohádky Frozen a začal s ním kopulovat, informuje The Smoking Gun s odvoláním na tamní policii.

Doporučeno
Muž vlastním tělem chránil svou milenku před zuřivou manželkou, která je spolu přistihla. Kolemjdoucí vše zachytili na video Muž vlastním tělem chránil svou milenku před zuřivou manželkou, která je spolu přistihla. Kolemjdoucí vše zachytili na video 24. října 2019 15:18

Policisté tvrdí, že do hračky dokonce vyvrcholil. Následně ji vrátil do regálu. Pak si vybral další plyšovou oběť, pro změnu to byl jednorožec. I s touto hračkou měl sex.

Policie ho samozřejmě zatkla a obvinila z trestného činu. Meader připustil, že „dělal hlouposti“. Plyšové hračky, s nimiž měl 20letý muž sex, byly z obchodu odstraněny a zničeny.

Muž vošiel do obchodu a sexoval s plyšovým Olafom z rozprávky Frozen. Zatkla ho polícia
Muž vošiel do obchodu a sexoval s plyšovým Olafom z rozprávky Frozen. Zatkla ho polícia Zdroj: Pinellas County Sheriff's Office
Domů
Sdílet
Diskuse