Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2019 12:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Simpsonovi budou pokračovat v 31. a 32. sérii

Simpsonovi budou pokračovat v 31. a 32. sérii
Zdroj: FOX
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Homerova rodina má své nejlepší časy za sebou. Přesto se ale plánují vysílat další epizody.

Společnost FOX považuje oblíbené Simpsonovi za ověřenou značku, a tak nedávno odklepli další dvě. Homera a jeho rodinu budeme tedy prostřednictvím 31. a 32. série vídat alespoň do roku 2021. Aktuální série bude pokračovat 11. února, kdy FOX odvysílá 13. díl 30. série.

Zda budou ale oznámené série zároveň posledními, zatím netušíme. Dříve či později se však závěru Simpsonových určitě dočkáme, čemuž nasvědčuje i stále nižší sledovanost a obecně vnímaná nižší kvalita. Té se mimochodem v samostatném článku věnoval i kolega.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#TheSimpsons

Príspevok, ktorý zdieľa The Simpsons (@thesimpsons),

Zatím poslední 30. série začala 30. září 2018 a její finální epizoda by měla vyjít v dubnu. Datum premiéry nové série zatím nebylo oznámeno.

Společně s připravovanými sériemi by měl počet epizod vyšplhat na číslo 713. Jak to s novými epizodami vidíš ty? Pozoruješ jasný pokles kvality? A dáš 31. a 32. sérii ještě šanci?

Domů
Sdílet
Diskuse