Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2019 14:29
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Suicide Squad 2 od režiséra Strážců galaxie bude restartem s novými postavami a herci. Kdy ho uvidíme v kinech?

Suicide Squad 2 od režiséra Strážců galaxie bude restartem s novými postavami a herci. Kdy ho uvidíme v kinech?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Suicide Squad čeká kompletní restart.

Dnes se nám potvrdily někdejší spekulace o pozadí nového Suicide Squad. Nepůjde o dvojku, ale o kompletní restart. Snímek by se měl jmenovat The Suicide Squad a my jsme za to vlastně rádi, protože jednička byla slušný bordel. Těžko říci, zda bude Gunn pracovat s Jokerem a Letem samotným, ale The Hollywood Reporter tvrdí, že si scénář napsal ve svém klasickém stylu ala Guardians of the Galaxy.

Vykašlal se přitom na všechny postavy a herce z prvního filmu a snímek tak nabere zcela nový koncept. Styl GotG může projektu docela slušně, my jen budeme doufat, že si Gunn vzal ponaučení ze svého posledního zklamání a povypráví mnohem lepší příběh. Podle prvotních zpráv by mělo The Suicide Squad dorazit do kin v srpnu 2021, tedy jen pár týdnů po Batmanovi od Matta Reevese, což nám až tak moc nesedí.

Ze ztráty postav necítíme žádný smutek. Margot Robbie a Leto zřejmě budou ve svých rolích pokračovat, no a my můžeme jen doufat, že se ještě ukáže i Will Smith jako Deadshot, bez kterého by bylo Suicide Squad zřejmě velmi špatné. Role mu sedla a fanoušci si ho také zamilovali. Tak proč ne.

Domů
Sdílet
Diskuse