Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2018 22:15
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Studio Disney definitivně potvrdilo vyhazov Jamese Gunna z Guardians of the Galaxy 3

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ani osobní setkání Jamese Gunna s představiteli Disney názor studia nezměnilo.

Takže už je to opravdu definitivní: James Gunn Guardians of the Galaxy 3 režírovat nebude. Na Gunnovu obranu se postavili herci i fanoušci a samotný režisér se setkal s představiteli společnosti Disney, aby celou záležitost probrali.

Původní stanovisko studia se však nezměnilo, za Gunna se navíc nepostavil šéf Marvelu Kevin Feige. Znamená to však, že se zahodí i Gunnův scénář? Rozhodně ne. Marvel Studios ho totiž stále plánuje použít.

Studio Disney definitivně potvrdilo vyhazov Jamese Gunna z Guardians of the Galaxy 3
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Dodali však, že nový režisér bude mít možnost si ho v případě potřeby upravit podle svých představ. Pokud se Gunnův scénář opravdu použije, Disney bude muset logicky uvést jeho jméno v závěrečných titulcích. To může na první pohled působit zvláštně, obzvláště když vezmeme v úvahu vervu, s jakou se od Gunna studio odstřihlo.

Na druhé straně, pokud by se scénář výrazně měnil, mohlo by to ohrozit už naplánované natáčení. To by mělo začít již počátkem příštího roku. Snímku samotného bychom se měli dočkat v roce 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse