Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2017 17:01
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

V prvním klipu chváleného fantasy The Shape of Water od Guillerma Del Tora se objevuje monstrum uvězněné v nádrži s vodou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další dílo Guillerma Del Tora si zatím odnáší výhradně pozitivní recenze.

Studio Fox Searchlight Pictures vydalo první klip z očekávaného snímku The Shape of Water, který si zatím ze zahraničí odnáší výhradně pozitivní recenze. Film zrežíroval Guillermo Del Toro a scénář napsal společně s Vanessou Taylor (Game of Thrones, Divergent). Co se týče příběhu, půjde o podivný příběh na pozadí studené války v Americe, odehrávající se v roce 1963.

Hlavní hrdinkou je osamělá Elisa (Sally Hawkins) pracující v přísně střežené vědecké laboratoři. Její život se razantně změní, když s kolegyní Zeldou (Octavia Spencer) objeví tajný klasifikovaný experiment. Tím je zvláštní forma života, s kterou však Elisa naváže blízký vztah a začíná tak netradiční milostný příběh. Premiéra u nás proběhne 18. ledna (január) 2018. Jak se vám líbí první klip z filmu a uspěje v nadcházející oscarové sezóně?

Domů
Sdílet
Diskuse