Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. srpna 2017 9:00
Čas čtení 0:00
Marcel O.

Nestarnúca kočka Jennifer Aniston plánuje natočiť R-kovú komédiu o manželskej dvojici, ktorá sa snaží obnoviť lásku a vášeň minulosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jennifer Aniston a Sophie Goodhart spojili sily pri príprave novej komédie.

Jennifer Aniston (Friends, My Christmas Party) rokuje s filmovou spoločnosťou STX o hraní v komédii o manželskom páre, ktorý sa snaží obnoviť lásku z minulosti. Film napísala a natočí Sophie Goodhart (My Blind Brother). Pre Jennifer to bude druhá spolupráca s STX - prvou je chystaný film Significant Other, kde si zahrá spolu s Jasonom Batemanom.

Najznámejšia rola, ktorou sa herečka preslávila je postava Rachel Green v seriáli Friends, za ktorú vyhrala Primetime Emmy Award, Golden Globe Award a Screen Actor Guild Award. Divácku priazeň si získala aj vo filmoch Office Space (1999), Bruce Almighty ( 2003), The Break Up (2006), Marley & Me (2008), Just Go With It (2011), Horrible Bosses (2011) a We're the Millers (2013). Za film Cake (2014) dostala nomináciu na Golden Globe Award a Screen Actors Guild Award za najlepšiu herečku. Vo filme Ferris Bueller's Day Off z roku 1990 zahviezdila po boku Matthewa Brodericka.

Čo si myslíte o R-kovej komédii s Jennifer Aniston? Myslíte, že sa priblíži ešte niekedy ikonickej Rachel s Friends?  

Nestarnúca kočka Jennifer Aniston plánuje natočiť R-kovú komédiu o manželskej dvojici, ktorá sa snaží obnoviť lásku a vášeň minulosti
Zdroj: comingsoon.net
Domů
Sdílet
Diskuse