Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2017 18:45
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Rychle a zběsile 8 vydělalo za jeden den celosvětově téměř 250 milionů dolarů. Po víkendu se očekává půl miliardy!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Něco si přejte, padají rekordy.

Když jsme minulý týden hovořili o osmém pokračování série Rychle a zběsile, polemizovali jsme nad tím, zda vůbec dokáže zopakovat 1,5miliardový úspěch, který těžil hlavně (a bohužel) ze smrti Paul Walkera. Dnes, necelé dva dny po premiéře ve velké části světa jsou všichni pochybovači ticho (včetně nás). The Fate of the Furious totiž po sečtení sobotních tržeb atakuje hranici hranici 250 milionů amerických dolarů. Film je absolutní jedničkou ve všech zemích, přičemž v mnohých se postaral i o překonání mnoha rekordů. Například v Argentině, Číně, Kolumbii, Egyptě, Indii, Indonésii, Izraeli, Libanonu, Malajsii, Pákistánu, Peru, Portugalsku, Africe, S.A.E. a Venezuele jde o absolutně nejvyšší opening filmu v historii zemí.

Za celý víkend se předpokládá, že nakonec překoná i hranici půl miliardy dolarů, čímž se dostáváme k boji o nejcennější rekord ve filmových tržbách - titul nejvyššího světového opening v historii kinematografie, který momentálně drží Star Wars: The Force Awakens s částkou 529 milionů dolarů. Kromě toho celá filmová série včera překonala hranici čtyř miliard dolarů. Jak se to všechno vyvine, si shrneme zítra ve velkém pravidelném Box Office. Zašli jste do kina a jste součástí přepisování historie filmových tržeb, nebo vás projekce jen čeká?

Domů
Sdílet
Diskuse