Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 13:20
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Calin se ve videoklipu Jizvy dostává do pouličních konfliktů. Vysvětluje své lásce, že se nemusí vrátit domů

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Calin v novém art klipu od Petra Simona stojí za svýma, což mu může občas způsobit nepříjemnosti.

„Střepy, rozbitý vitríny, krev a všude špína. Slyším jen houkání sirén, domlácený klouby a noci na fízlech,popisuje pouliční realitu člen labelu Mike Roft records Calin v novém videoklipu Jizvy. Ten v černobílých snímcích, režírovaných Petrem Simonem, zachycuje surovou realitu ulic. V nich ti jistá názorová výměna s oponentem může přinést pár šrámů na těle.

Píseň emotivnějšího ražení podtržená naléhavostí Fadexova instrumentálu, otiskuje realitu všedních dní nejen sídlištních či pouličních band, jenž následně vygraduje úprkem před policejními sirénami a kytarovým sólem Františka Bielika.

Raper jakožto člen Brněnské boxárny totiž chápe, jaké to je dostávat rány a následně je vracet. „Lásko, vím proč se ptáš, co je to za jizvy, kdo je udělal. Lásko, přestaň se ptát. Radši je zahoj, ať zas můžu stát za svýma," snaží se interpret v písničce utišit otázky a pochybnosti své ženy.

Doporučeno
Calin a Stein27 žijí moc rychle, umírají pomalu a nebudou tu, když se rozední. Společně vydali emocionální videoklip Calin a Stein27 žijí moc rychle, umírají pomalu a nebudou tu, když se rozední. Společně vydali emocionální videoklip 28. září 2019 9:22

Klip se objevil na kanále rychlí kluci. Calin nedávno zakončil společně s parťáky z labelu koncertní šňůru Mike Roft Tour o šesti zastávkách, o které jsme tě informovali tady. Zvukový kormidelník D.Kop ji okomentoval na Twitteru následovně: „Za posledních 16 dní jsme s MIKE ROFT zorganizovali 7 akcí. Uspořádali jsme program a odvedli produkci dohromady pro 4.700 lidí. Mockrát děkujeme, Bratislava + Roxy křest Viktora!“

Je tak pravděpodobné, že po dojeté tour bychom se mohli těšit na nové věci. Naposledy například ohlásil novou hudbu Persil P., jehož deska bude jmenovat DREAMLAND.

Domů
Sdílet
Diskuse