Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Karlos Vémola prozrazuje své velkolepé plány, zápas Daisy Lee a Lady Dee skončil lesbickou show

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Rytmus odhalil cover nové desky, Billie Eilish nabízí vstupenky na koncert zdarma. Máme pro tebe další díl Freshnews.

Uplynulý víkend nežil ničím jiným než velkolepým zápasem století, ve kterém se postavil český bojovník Karlos Vémola proti slovenskému Attilu Véghovi. Zápas vyhrál druhý jmenovaný, který Karlose ukončil již ve druhé minutě, v prvním kole. To ale nebylo všechno – ve stejný den se proti sobě utkaly také dvě pornoherečky – Lady Dee a Daisy Lee. Místo krve a modřin však zápas skončil bičíkem a vibrátory.

Nový díl Freshnews se věnoval i nadcházejícímu albu Kontrafaktu, které vyjde už během pár týdnů. Ponese název Real Newz a ačkoli toho o novince zatím tolik nevíme, Rytmus odhalil cover této desky, když doprovázel Attilu Végha do klece Oktagonu. Motiv trička odkazuje na nové album a nápadně připomíná instagramový příspěvek, kde byl cover k vidění pouze v zacenzurované podobě.

Dozvíš se také to, že Billie Eilish prodala přes 500 tisíc lístků na celosvětovém turné, které chystá v příštím roce. Pro ty, kteří je ještě nemají, zveřejnila zpěvačka ekologickou výzvu, díky které můžeš získat vstupenky zcela zdarma

Doporučeno
Oktagon 15 se zapsal do dějin: Knockoutovaný Vémola, 20 000 diváků a neuvěřitelná show Oktagon 15 se zapsal do dějin: Knockoutovaný Vémola, 20 000 diváků a neuvěřitelná show 10. listopadu 2019 4:57
Zpět
Sdílet
Diskuse