Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 21:46
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Instagram Karlose Vémoly už opět funguje. Sdílel na něm fotku z operačního sálu

SPORT
Uložit Uložené

Český „Terminátor“ je zpátky na sociálních sítích a z nemocnice míří rovnou na trénink.

Karlos Vémola je zpátky na Instagramu. Jeho profil z populární sociální sítě, kde jej sledovalo bezmála 200 tisíc followerů, náhle zmizel jen pár dní po prohraném zápase století s Attilou Véghem a nikdo nevěděl proč. Nyní se ale slavný bojovník fanouškům opět přihlásil s novým příspěvkem, ve kterém věci uvádí na pravou míru.

34letý zápasník podstoupil avizovanou operaci ramene a jak sám v popisku píše, potřeboval se především zregenerovat. A to jak po tělesné, tak i psychické stránce. Na úvod cituje silná a motivační slova básníka a spisovatele Khalila Gibrana a následně fanouškům říká, že zažívá nepříjemné déjà vu.

Doporučeno
Oktagon 15 se zapsal do dějin: Knockoutovaný Vémola, 20 000 diváků a neuvěřitelná show Oktagon 15 se zapsal do dějin: Knockoutovaný Vémola, 20 000 diváků a neuvěřitelná show 10. listopadu 2019 4:57

„Před 4 lety jsem prohrál a pár dní nato jsem se probudil na operačním sále a neměl jedinej důvod zápasit dál. Teď ty důvody mám. Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat, že jsem se vzdal,“ říká odhodlaně český „Terminátor“ s tím, že dopředu jej ženou tisíce fanoušků v zádech.

„Můj letitý sen je možná pryč, ale ta touha přijít si zpět pro všechno, co mi sebral, mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes.“ Jak je tedy vidět, Karlos rozhodně čas neztrácí a míří ihned zpátky do tréninku, což by bylo pro většinu fighterů těsně po operaci zřejmě nepředstavitelné.

Potrvá však několik měsíců, než bude „Terminátor“ opět schopný zápasit. Na tiskové konferenci po sobotním turnaji uvedl, že nejdříve jej v kleci uvidíme asi až v létě příštího roku. V úvahu tak připadá již tradiční pražská Štvanice. Přejeme tedy hodně sil a úspěšný návrat do oktagonu.

Domů
Sdílet
Diskuse