Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Khabib Nurmagomedov: Nechci ubližovat lidem, ale Conora McGregora jsem zmlátil rád

SPORT
Uložit Uložené

Neporažený šampion se s Conorem opravdu nemá zrovna v lásce.

Mezi Khabibem Nurmagomedovem (28-0) a Conorem McGregorem (21-4) to vře i více než rok po jejich společném zápase. Z něj jako vítěz odcházel dagestánský „Orel“, který kontroverzního Ira nekompromisně uškrtil ve čtvrtém kole. Od té doby se oba bojovníci na sociálních sítích ještě několikrát počastovali ostrými slovy a neporažený šampion lehké váhy nyní opět přilévá trochu oleje do ohně.

Stalo se tak při návštěvě jedné z ruských škol, kde místní žáci dostali příležitost se hvězdného bojovníka UFC zeptat na několik otázek. Fenomenální grapler tak například prozradil to, že když začínal, bylo úžasné vyhrávat zápasy a každé vítězství mu přinášelo radost. Jedním dechem však dodává, že to se později změnilo.

Doporučeno
Conor McGregor se vysmál bratranci Khabiba Nurmagomedova. V prvním UFC zápase rychle prohrál Conor McGregor se vysmál bratranci Khabiba Nurmagomedova. V prvním UFC zápase rychle prohrál 10. listopadu 2019 11:52

„Abych byl upřímný, v posledních letech jsem vyhrával, ale žádné opravdové potěšení mi to nepřineslo. Tedy s výjimkou jednoho zápasu. V tomto případě jsem soupeře zmlátil rád,“ prohlásil Khabib a vysloužil si tak od pobaveného publika krátký potlesk. 

Všem totiž došlo, že naráží právě na McGregora, který v období před zápasem s Nurmagomedovem urážel jak svého soupeře, tak i jeho víru a zemi, ze které pochází. Za tyto urážky mimochodem nedávno na Conora hodil jeden muž láhev s vodou

Doporučeno
Conor McGregor ohlásil datum návratu do oktagonu! V roce 2020 chce mít 3 zápasy Conor McGregor ohlásil datum návratu do oktagonu! V roce 2020 chce mít 3 zápasy 24. října 2019 19:15

Khabib dále řekl, že když v minulosti poznal, že může soupeře zranit, během zápasu mu řekl, aby se vzdal a tím pádem od něj nemusel dostat tolik namláceno. „Například jednou jsem měl soupeře dobře chyceného, ale nezatlačil jsem úplně, abych mu nic nezlomil. Jen jsem úchop zpevnil, aby to mohl soupeř odklepat,“ vysvětluje Nurmagomedov svůj přístup.

„Nechci nikomu ublížit,“ dodává šampion. „Tedy až na tu jednu výjimku.“ 

Samotný McGregor na tato slova zatím nezareagoval, vzhledem k jeho poměrně výrazné a impulzivní osobnosti by však bylo s podivem, kdyby si do svého rivala také nerýpl. Hojně diskutovaným tématem je také vzájemná odveta, zatím však není jasné, zda k ní skutečně dojde. 

Domů
Sdílet
Diskuse