Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2019 15:30
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Sedmák ze Sokolovska napadl učitele matematiky. Ten skončil v nemocnici

NEWS
Uložit Uložené

Nezletilý chlapec na okřiknutí reagoval ranou pěstí.

V úterý došlo v maloměstě Kraslice na Sokolovsku k napadení učitele. Útočníkem byl 13letý chlapec ze sedmé třídy. Ten měl během vyučování údajně vyrušovat a na napomenutí reagovat fyzickým útokem na pedagoga, který musel být následně hospitalizován. Informoval o tom server tn.cz.

Incident se měl odehrát během hodiny matematiky. Problémový žák, který podle ředitele školy má na svědomí už několik kázeňských přestupků prý na okřiknutí reagoval ranou pěstí. Učitelem v důchodovém věku napadení otřáslo a musel být s pohmožděnimami a s bolestmi hlavy převezen do nemocnice. 

„Vzhledem k počáteční fázi prověřování a také vzhledem k věku nezletilého chlapce nemůžeme poskytnout žádné bližší informace,“ sdělila tn.cz policejní mluvčí Eva Valtová. 

Doporučeno
Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl 19. října 2019 13:58
Domů
Sdílet
Diskuse