Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2019 19:48
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Bushida v Německu zakázali, jeho rapová deska Sonny Black se dostala na černou listinu

NEWS KAREL GOTT NĚMECKO
Uložit Uložené

Berlinský rapper se kvůli své desce soudil s německými úřady od roku 2015.

Německá rapová legenda Bushido prohrála spor s německými úřady kvůli albu Sonny Black z roku 2014. Nahrávka byla připsána na černou listinu. Pro umělce to znamenalo zablokování asi 300 videí na YouTube. Informace přinesl Frankfurter Allgemeine Zeitung a Novinky.cz.

Doporučeno
Karel Gott se pokouší zachránit antirap Leoše Mareše. Jsou navždy mladí jako Zayo Karel Gott se pokouší zachránit antirap Leoše Mareše. Jsou navždy mladí jako Zayo 9. prosince 2018 22:29

Na rapera se úřady zaměřily hned po vydání této desky. Zdála se jim urážlivá pro ženy a homosexuály, měla podle nich špatný vliv na děti a mládež a oslavovala násilí. Snažily se ji tedy stáhnout ze všech platforem už v roce 2015. Bushido se však nedal a od té doby se s nimi soudil. Nicméně soud dal včera za pravdu právě žalující straně, přestože to minulý rok vypadalo na pravý opak.

Pro legendárního interpreta, kterého by domácí fanoušek mohl nejlépe znát díky hitu Für immer jung s nedávno zesnulým Karlem Gottem, to znamená velké omezení na všech platformách. Jak bude deska, která nese stejné jméno, jaké měl on, když spolupracoval s jiným berlínským raperem Flerem (Sonny Black & Frank White), přístupná pro fanoušky bonnského rodáka v zahraničí, není jisté, tamní posluchači si ji však s jistotou nepustí.

Domů
Sdílet
Diskuse