Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 18:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Žena měla aféru s více než 100 ženatými muži. Tvrdí, že za to může „podváděcí gen“

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Podle výsledků dotazníku jde o problematiku, kterou registrují dvě třetiny žen, pokud jejich matky měly aféry s muži.

47letá Britka Gweneth Lee pro deník Mirror prozradila, že za posledních 10 let měla aféru s více než 100 ženatými muži, většina z nich při tom měla i děti.

Podle ní podvádění není problémem, právě naopak, míní, že rodinám pomáhá. Žena pro portál vyprávěla i příběh o tom, jak chodila s úspěšným bankéřem, který podobně jako ona vystřídal několik partnerek a některé z nich podváděl. Dodala, že jeho matka v konečném důsledku konstatovala, že ho za toto chování nemůže kárat a ani ho poučovat, protože byla stejná.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gweneth Lee (@gwenslist),

Gweneth Lee pokračovala dalším případem, ve kterém poukazovala na to, že její bývalý jí začal být nevěrný, když si uvědomil, jak je jeho vztah nudný ve srovnání s tím, jak si jeho rodiče užívali. 47letá žena tím chtěla demonstrovat názor, že existují dědičné geny, kvůli kterým jsou lidé náchylní k podvádění ve vztahu, pokud podváděli jejich rodiče.

Vyplývá to i z výsledků dotazníku na seznamce Illicit Encounters, podle kterého asi 32 % respondentů prozradilo, že právě nevěra jejich rodičů jim dala „povolení“ ke stejnému chování. Zároveň z něj vyplývá, že muži jsou náchylní k podvádění, když byli i jejich otcové, což se do menší míry týká žen. 52 % nevěrných mužů konstatovalo, že byli nevěrní jejich otcové.

Cílem dotazníku bylo nevědeckou formou zjistit, zda může existovat něco jako „gen podvádění ve vztahu“.

Doporučeno
Profesionální domina: Muži přicházejí o potěšení z análního orgasmu kvůli společenským předsudkům (Rozhovor) Profesionální domina: Muži přicházejí o potěšení z análního orgasmu kvůli společenským předsudkům (Rozhovor) 29. dubna 2019 18:53
Domů
Sdílet
Diskuse