Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2019 13:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake tvrdí, že urovnal beef s The Weekndem poté, co na něj zpěvák zaútočil v souvislosti s nemanželským dítětem

HUDBA
Uložit Uložené

Drizzy si vzpomněl v nové skladbě i na Pusha Tho, konstatoval však, že je pro něj raper beze jména.

Drake je sice jedním z nejposlouchanějších interpretů všech dob, součástí jeho náplně je stále i řešení osobních vztahů přímo v textech. V nejnovější skladbě War se vyjádřil i k Pusha Tmu, jehož označil za rapera beze jména společně s každým, s kým měl kdy beef. Část tracku věnoval i The Weekndovi, který mu narozdíl od mnoha ostatních stál za to, aby se zasloužil o urovnání konfliktu. 

Zatímco v klipu Reminder ještě Abel (The Weeknd) a Drizzy (Drake) stáli vedle sebe, o dva roky později to mezi nimi začalo skřípat. Pravdou zůstává, že osobní spor rozjel právě The Weeknd, když na skladbě Lost in the Fire v lednu 2019 řekl „And I just want a baby with the right one/‘Cause I could never be the one to hide one,“ což můžeme považovat za vzkaz směrem k Drakeovi v souvislosti s tím, že se nechtěl přiznat k nemanželskému dítěti. Tuto informaci odhalil v dissu na Champagne Papiho Pusha T.

Domů
Sdílet
Diskuse