Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2019 13:15
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Když vypiju tři a půl litru vodky, mluvím polsky i portugalsky, tvrdí Riff Raff ve videoklipu GALLON OF CiROC

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Jody Highroller se vrací s novým účesem, stylem a hlavně novým albem.

„On si zase dává do svého kodeinu extázi", popsal jeden z fanoušků Riff Raffa alias Jody Highrollera jeho poslední počiny. Je to totiž dva měsíce, co se sedmatřicetiletý rodák z Houstonu rozhodl vydat nové album CRANBERRY VAMPiRE, jehož součástí je i song GALLON OF CiROC. Píseň dostala nový vizuál, jenž opravdu dostává fanouškovu popisu.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových skladeb za rok 2019 10 nejlepších českých rapových skladeb za rok 2019 28. prosince 2019 15:50

Neonový mág si s novým albem vymyslel i nové alterego. Nyní vystupuje jako DALE DAN TONY, oblékl se do soupravy nápadně připomínající šusťákovky, které se nosily na přelomu osmdesátých a devadesátých let, a na hlavě si vypěstoval mullet, jenž by mu mohly závidět i domácí mulletí ikony typu Jaromíra Jágra nebo Ivana Jonáka.

Ostatně Riff Raff se rozhodl dostat mullet zpátky do módy, a po klipu THESE EYES, v jehož disco trippy vibu poprvé odhalil svůj nový look naplno, se v GALON OF CiROC vrací v méně halucinující, avšak pořád létem a všemožnými chemickými substancemi nasáklé formě.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2019 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2019 23. prosince 2019 8:50

Velice sebevědomě a s dikcí přednáší, že má v sobě momentálně gallon (zhruba 3,78 litrů) vodky a je připraven demonstrovat, jaké super schopnosti byl schopen z nastalého stavu získat.

Oba songy nalezneme ve výše zmíněném albu CRANBERRY VAMPiRE, ve kterém upouští od legendární neonově fialové, ale inklinuje spíše k brusinkově červené. Projekt se skládá z 12 stop, v nichž se prolíná raperova momentální situace. Začíná velice tanečně, člověk se snad pomalu opravdu přenese do osmdesátek, načež navazuje funky elektronický překlen a boombap track. Ve druhé polovině alba to je však pouze tvrdý trap, na který jsme u Jodyho zvyklí.

Je to prostě trip, ve kterém najdeš na slokách i chicagského Chief Keefa, Topanga Jacka nebo Brandona Bill$e. Se změnou vzhledu však DALE DAN TONY spolupracovníky nevyměnil, nemusíme se bát, že bychom na produkci nenašli například DJ Paula. Takže když to shrneme, i přes nový vizuál je Riff Raff stále stejně šílený, svět je tak v jeho případě nadále v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse