Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2020 17:22
Čas čtení 1:49
Vojtěch Vanda

Lil Uzi Vert rozpoutal taneční šílenství s novým Futsal Shuffle 2020, ve videu předvedl celou taneční sestavu

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Video vás zaručeně dostane do varu.

Připrav si své taneční střevíce, protože toto bude jízda! Lil Uzi Vert je připraven jako nikdy. A jak sám avizoval, bude chtít unést veškerou jeho fanbase do roku 2016, v němž byl zdaleka nejaktivnější. Vert svou přípravu nepodceňuje a na Twitteru informuje nejen o změně svého vzhledu, ale hlavně o nové hudbě, jejíž vlaštovkou je nový klip Futsal Shuffle 2020 s tancem, který sám vymyslel.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2019 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2019 23. prosince 2019 8:50

A že se fanoušci načekali. Nikdo už nespočítá, kolik vody uplynulo od posledního uceleného počinu pětadvacetiletého rapera s názvem Luv Is Rage 2. Pokud to vyjádříme roky, začínáme už třetí rok bez Uziho projektu a nutno říct, že přestože je jeho cute trap opravdu unikátní hip-hopový styl, občas je třeba vydat něco nového. Filadelfský raper si je toho vědom, a proto vstupuje do nového roku v novém kabátě.

Lil Uzi Vert alias Symere Woods zaujal minulý rok jiný pohled na celou svou rapovou kariéru a změnil dresy. Z Atlantic Records, kde měl každou chvíli nějaký problém s vlastní tvorbou, odešel do Roc Nation a vypadá to, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Nový rok startuje klipem, ve kterém propojuje pro něj tolik důležitý tanec, až nevídané spojení s fanoušky, a co se týká zvuku, přidal do něj i konec svého interview s legendárním novinářem Nardwuarem.

Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40

Po dlouhé pauze koncentruje pozornost fanoušků na dlouho očekávané album Eternal Atake a zároveň je překvapuje svou tvořivostí. Na začátku prosince například vyrukoval s novým tanečkem, který sdílel na Twitteru. A jak dnes už vlastně víme, byl to i leak nového singlu, který vydal vzápětí.

Těžko říct, jestli se Futsal Shuffle 2020 zařadí mezi tak influenční tance jako Soulja Boyův Crank That Dance, Drakeův taneček z Hotline Bling či Silentóvo „whip“ a „nae nae“, video jistý potenciál ale naznačuje. Během dne nasbíral tento single dva miliony zhlédnutí.

Třeba Vert oživí skrze tanec svou kariéru, která se, dle jeho přesvědčení, zasekla ve zmíněném roce 2016. Možná proto do tance zakomponoval i pověstný Shoulder Roll, který spatřil světlo světa právě v tomto roce. Nemáme ale od něj čekat fialové dredy, Uzi si svou hlavu tentokrát nabarvil na oranžovo.

Důvodem je prý to, že chce vypadat jako Pain, postava z pokračování oblíbeného anime Naruto: Shippuden. Oranžová má prý zároveň symbolizovat mimo jiné kreativitu, radost, teplo, sluneční svit a úspěch. Z posledních releasů je patrné, že Uziho anime dost inspiruje, stejně jako v minulosti například XXXTentatciona, Snoop Dogga, Curren$yho nebo Gab3a, bývalého člena kapely Uzi. 

Doufejme tedy, že nová barva vlasů přinese Lil Uzi Vertovi tolik štěstí a klidu, že bude schopen nové album dokončit.

Domů
Sdílet
Diskuse