Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. února 2020 7:36
Čas čtení 1:06
Daniel Mikolášik

Fanoušci Justina Biebera se mu vysmáli za jeho řídké vousy. Zpěvák se rozhodl odpovědět

HUDBA
Uložit Uložené

Moje vousy, můj život. Smiřte se s tím, tvrdí Kanaďan.

Justin Bieber už dávno není teenagerská popová hvězdička s něžnou mladou tváří, kterou si zamilovaly náctileté dívky po celém světě. 25letý potetovaný hudebník má na tvářích a bradě mírně strniště a pod nosem řídké, ale zato výrazné vousy. Z nich si však mnozí fanoušci utahují.

Poté, co neměli pochopení pro jeho vizáž à la Pablo Escobar a vysmáli se mu, že vypadá jako když chlapci v pubertě narostou jeho první chloupky, se kanadský zpěvák rozhodl odpovědět. „Mé vousy, můj život. Smiřte se s tím,“ napsal Justin v nejnovějším příspěvku, který zachycuje jeho porost pod nosem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Pod příspěvkem se objevila řada reakcí, ať už pozitivních nebo negativních. Přidala se i Justinova manželka Hailey Baldwin Bieber, která napsala, že zpěvák je její roztomilý brouček.

Nechyběl ani komentář od jeho dlouholetého manažera Scootera Brauna, který tvrdí, že Justin vypadá jako mladý Tom Selleck (americký herec s hustými vousy. Zahrál si například Richarda ve známém sitcomu Přátelé).

Doporučeno
Podezřívali ho, že je závislý na pervitinu, on bojoval s vážnou nemocí. Justin Bieber odhaluje nejcitlivější momenty v životě Podezřívali ho, že je závislý na pervitinu, on bojoval s vážnou nemocí. Justin Bieber odhaluje nejcitlivější momenty v životě 9. ledna 2020 8:34

Popový zpěvák přitom jen nedávno vyvracel všechny fámy ohledně jeho vzhledu. Paparazzi ho totiž zachytili na snímcích, na kterých nevypadal nejlépe. Spousta komentujících dokonce využila situaci, aby ho označili za drogově závislého.

Justin ale odhalil, že v minulosti bojoval s lymskou boreliózou. Kromě ní trpěl i dalšími chorobami, které negativně ovlivňovaly jeho kůži, ale také funkce mozku, energii a celkové zdraví. 

Hudebník dodává, že i momenty týkající se jeho zdravotních komplikací budou zaznamenány v dokumentárním seriálu, který se na YouTube objeví již za několik dní. Součástí několika dílů by měl být i jeho boj s psychickými problémy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse