Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2020 8:39
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Khabib Nurmagomedov dostal 100milionovou nabídku na zápas s Floydem Mayweatherem, tvrdí manažer. Má to však jednu podmínku

SPORT
Uložit Uložené

Muž se Saúdské Arábie údajně nabídl managementu Nurmagomedova astronomickou částku, pokud se zápas odehraje ve městě Rijád.

Krátce po vítězství Conora McGregora v jeho nedávném zápase se vynořily dohady o tom, že pokud by se našel někdo ochotný zaplatit správnou cenu, v úvahu by přicházela i odveta mezi irským bojovníkem a Khabibem Nurmagomedovem.

TMZ nyní informuje o slovech manažera Khabiba, který prý dostal od nejmenovaného muže ze Saúdské Arábie nabídku 100 milionů dolarů, pokud by se uskutečnil profesionální zápas mezi Nurmagomedovem a Mayweatherem.

Doporučeno
Odveta Conora McGregora s Nurmagomedovem? Dobře, dejte nám ale 100 000 000 dolarů, říká jeho otec Odveta Conora McGregora s Nurmagomedovem? Dobře, dejte nám ale 100 000 000 dolarů, říká jeho otec 20. ledna 2020 20:39

Podmínkou by v tomto případě bylo, že by se zápas musel odehrát v saúdskoarabském městě Rijád. Ali Abdelaziz – manažer ruského zápasníka – nechtěl specifikovat, kdo mu peníze nabídl a ani to, kdy by se měl boj odehrát a kdo by ho zastřešil.

Domů
Sdílet
Diskuse