Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. ledna 2020 20:39
Čas čtení 0:46
Vl Mi

Odveta Conora McGregora s Nurmagomedovem? Dobře, dejte nám ale 100 000 000 dolarů, říká jeho otec

SPORT UFC
Uložit Uložené

Cena, za kterou je ochoten Nurmagomedov nastoupit, je poměrně vysoká.

Conor McGregor se do klece vrátil ve velkém stylu a po více než roční pauze porazil Donalda Cerroneho hned v prvním kole, zápas trval 40 sekund. Conor svého protivníka nešetřil, zlomil mu nos ramenem a následným kopem do hlavy a tvrdými údery mu uštědřil TKO.

Ostře sledovaný zápas sledovali snad všichni, co mají s jakýmkoli bojovým sportem něco společného. Včetně konkurence. Ozval se tým kolem zápasníka Nurmagomedova s číslicí, za kolik by byl Khabib ochoten postavit se proti Irovi, píše Bjpeen s odvoláním na Ria Novosti.

Na archívnej snímke z 26. novembra 2018 ruský bojovník a šampión UFC v  ľahkej váhe Chabib Nurmagomedov pózuje s opaskom počas tlačovej konferencie v Moskve.
Na archívnej snímke z 26. novembra 2018 ruský bojovník a šampión UFC v ľahkej váhe Chabib Nurmagomedov pózuje s opaskom počas tlačovej konferencie v Moskve. Zdroj: TASR/AP

O odvetě se mluvilo prakticky hned po tom, co Nurmagomedov porazil před rokem a půl Conora. Vítěz zápasu ale o odvetě nechtěl ani slyšet a užíval si pozornosti. Nyní jsou zde náznaky, které hovoří o opaku.

Doporučeno
Conor McGregor vytvořil nový rekord a za tvrdé ukončení Cowboye dostal bonus přes 1 000 000 korun Conor McGregor vytvořil nový rekord a za tvrdé ukončení Cowboye dostal bonus přes 1 000 000 korun 19. ledna 2020 10:08

Otec ruského zápasníka Abdulmanap Nurmagomedov prohlásil, že za správnou cenu by se zápas mohl uskutečnit. „Také chceme odvetu proti Conorovi,“ řekl. „Dejte nám ale 100 000 000 dolarů. Den po boji s Fergusonem nám dejte peníze a pak proč ne?“ řekl.

Zápas Tonyho Fergusona s Khabibem Nurmagomedovem je na programu 18. dubna letos.

Domů
Sdílet
Diskuse