Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2020 17:36
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

Muž v Praze se před policisty střelil do hlavy plynovkou. Zabiju se, křičel

NEWS
Uložit Uložené

Nebezpečný muž skončil v nemocnici.

Poblíž pražského hlavního nádraží v Opletalově ulici došlo v sobotních odpoledních hodinách k incidentu, při němž byl zraněn ozbrojený muž. Vyhrožoval sebevraždou a po centru městu se pohyboval s nožem a plynovou pistolí, kterou se nakonec sám postřelil. Informoval o tom zpravodajský server Novinky.

„Když na místo dorazili policisté ze Speciální pořádkové jednotky a Pohotovostní motorizované jednotky s dlouhými zbraněmi, rozběhl se muž proti nim a pistolí se střelil do hlavy. Policisté museli k jeho zpacifikování použít donucovací prostředky,” upřesnila policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Muž byl posléze převezen do nemocnice, podle policie si však plynovou pistolí žádné vážné zranění nezpůsobil. Bližší okolnosti případu v tuto chvíli nejsou známy, případem se nadále zabývá policie.

Doporučeno
Devítinásobného vraha, jenž byl u topení dítěte v kyselině, našli v Ústí nad Labem. Šlo o mafiánského bosse Cosa Nostry Devítinásobného vraha, jenž byl u topení dítěte v kyselině, našli v Ústí nad Labem. Šlo o mafiánského bosse Cosa Nostry 7. února 2020 10:37
Domů
Sdílet
Diskuse